Nog een paar dagen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Sytske - WaarBenJij.nu Nog een paar dagen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Sytske - WaarBenJij.nu

Nog een paar dagen

Door: Sytske

Blijf op de hoogte en volg Sytske

31 Juli 2006 | Nederland, Amsterdam

Dit is een test om te kijken of het werkt.

Nog een paar dagen en ik vertrek naar Rusland! Ik kijk er erg naar uit, want het is al weer zolang geleden dat ik daar voor het laatst was. En ik wil al jaren met de trein van Moskou naar Beijing. Nu gaat 't eindelijk echt gebeuren!

Het is wel een beetje vreemd om voor publiek te schrijven, dus ik hoop dat ik wat leuke verhalen te vertellen zal hebben.

Ik ga in ieder geval proberen om oude vrouwtjes hun meest verrukkelijke recepten te ontfutselen! Hoop dat dat gaat lukken!

Tot snel vanuit Rusland!

lfs s

• 31 Juli 2006 - 13:40

Elsje:

jaaaa lekker borsjt bij het volgende nipodineetje!

• 01 Augustus 2006 - 19:43

Doeke:

he lieve zus,

ik vind het geweldig dat je weer naar je passie russia gaat..ik ben heel blij voor je..veel liefs van je broer..x

• 01 Augustus 2006 - 19:49

Marike:

Hi lieve Syts, komt helemaal goed met je trip! Super hoor!! Enne, doe je best met die recepten hihi! Hele dikke zoen en xie je donderdag. Liefs Marike

• 02 Augustus 2006 - 06:56

Liselot:

Hi Syts,
    Super leuk hoor dat je nu bijna weg gaat. Heel veel plezier en ik ben benieuwd naar al je verhalen.
    Liefs Liselot
    xxx

• 02 Augustus 2006 - 07:27

Kees:

Hoi Syts,
    Heel goede reis gewenst! En het mogen ook best jonge vrouwtjes/mannetjes zijn die recepten leveren, als het maar lekker is. Wij komen proeven in september. Tot dan en houdt het heel en gezond.

Kees

• 02 Augustus 2006 - 13:41

Rineke:

hoi Syts,
    Trans-Mongolië in de trein: leuk man! Ik ben jaloers... ik zit net een paar dagen in Castricum, terwijl de hittegolf verdwenen is. Hmpf. Als je terug bent, kom je hopelijk een keer koken in de Heimat? Dan laat ik jou zien waar je de 'lekkerste schnitzels' kan eten.... veel plezier en tot later, xx, Rineke

• 03 Augustus 2006 - 07:15

Frank:

Wij gaan je in de gaten houden! Enne, niet teveel van de samagon drinken onderweg...
    Veel plezier!

• 03 Augustus 2006 - 11:42

Pap:

gelukt!

• 03 Augustus 2006 - 11:47

Laura:

Zie je in Peking!!!
    veel plezier onderweg
    Chinees eten is ook heel lekker

• 03 Augustus 2006 - 12:29

Ineke:

Ha Syts,

Geweldig, hoor - deze trip... Maak er iets fantastisch van, en pas goed op jezelf!

Liefs Ineke